Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                                    

                                                              РИСТЕ БИСЛИМОВСКИ


   

Член на СДСМ и претседател на ОО на СДСМ. Роден 1949 година во с. Ростуше, Р. Македонија. Македонец. Завршил Правен факултет. Бил вработен во Министерството за здравство и во Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Македонија. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.