Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
  

РАФЕТ МУМИНОВИЌ

 

 


   
Член на ДЛБМ Роден 1955 година во Пеќ, СРЈ. Бошњак. Има више образование. 16 години претставник на "Генералекспорт", Генекс, Белград. Сопственик на приватната фирма "Југомагнат". Зборува добро турски, албански и српски. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.