Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


     
  

ПЕТАР АПОСТОЛОВ

 

 


   
Член на ЛДП Роден 1953 г. во с. Марвинци, Валандово, РМ. Македонец. Има високо образование. Работел во Медицинскиот центар - Гевгелија, најпрво како општ лекар, а сега, како специјалист по општа хирургија. Три мандати бил член на Советот на Општина Гевгелија. Живее во Гевгелија..

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.