Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ПАНЧЕ ДАМЕСКИ 

 

 


  
 
     

 
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 20.2.1968 година во Прилеп. Македонец. Доктор по ветеринарна медицина, магистер по ветеринарни науки.    
   
Активности во Собранието

  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Комисија за европски прашања, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  •  Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада, член

     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.