Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ОЛИВЕРА ТРАЈАНОВСКА 
  
 


     

 


 
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 4.5.1963 година, во Скопје. Македонка. Дипломирала на Шумарски факултет, отсек Дрвна индустрија.   
   
Активности во Собранието

  • Комисија за одбрана и безбедност, член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран, член

     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.