Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

НИКОЛА КОТЕВСКИ 

   
 


     
 
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 21.12.1976 година во Битола. Македонец. Дипломиран електротехнички инженер.    
   
Активности во Собранието

  • Законодавно-правна комисија, заменик-член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, член
  • Комисија за економски прашања, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Руската Федерација, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија, член

     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.