Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

НИКОЛА АПОСТОЛОВСКИ

 

 

 

 

Член на СДСМ Роден 1958 г. во Делчево, РМ. Македонец. Дипломиран инженер по хемија. Работел во Министерството за одбрана-Подрачна единица во Берово. Се служи со францускиот јазик.Живее во Делчево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.