Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

НЕЛКО СТОЈАНОСКИ

 


  
 


    
 
   
Член на ЛДП. Роден 1945 во с. Нерези, Струга, РМ. Македонец. Доктор на науки. 
Од 1973-1976 бил професор во средно училиште. Од 1976-2002 бил од асистент до професор во Филозофскиот факултет во Скопје. Добро зборува француски јазик. Живее во Скопје

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.