Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

НАТАША ЈАНЕВСКА

 


  
 


     
 
   
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 17.3.1968 година во Скопје. Македонка. Дипломиран филолог, професор по општа и компаративна книжевност.    
   
Активности во Собранието

  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Комисија за образование, наука и спорт, член
  • Комисија за култура, член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Полска, член

     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.