Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


      
 

НАТАША БИКОВСКА

 

 

 

  


Член на СДСМ Родена 1962 во Берово, РМ. Македонка Има високо образование. Работела две години како Републички санитарен и здравствен инспектор, а десет години како доктор на медицина Брза помош во Здравтвен дом Берово.Добро се служи со Рускиот јазик. Живее во Берово. Роден 1949 година.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.