Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


НАДИЦА ТАНЧЕВА-ТУЛИЕВА 

 

 

 

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 14.2.1966 година во Штип. Македонка. Дипломиран правник со положен правосуден испит. 
      
  
Активности во Собранието 

  • Комисија за уставни прашања, член 
  • Законодавно-правна комисија, член 
  • Комисија за здравство, заменик-член 
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, член 
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член 
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член 
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија, член

     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.