Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ЛИЛЈАНА ЗАТУРОСКА

 


  
 


     
 
   
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 6.9.1964 година во Битола. Македонка. Дипломиран инженер - архитект.   
   
Активности во Собранието

  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, член 
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Комисија за култура, заменик-претседател
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, член
     
     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.