Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


     
  

ЛИЛЈАНА ИВАНОВСКА 

 

 


   
Член на ЛДП Родена 1961 година во Струмица, РМ. Македонка. Има високо образование. Архитект. Работела во ЈП за стопанисување со станбен и деловен простор, како технички раководител. Се служи со англиски јазик. Живее во Струмица.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.