Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


   
 

ЛИДИЈА МИТЕВА

 

      

 
   
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 22.11.1961 година во Скопје. Македонка. Економист.    
   
Активности во Собранието

  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, член 
  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член  
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија, член

     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.