Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

КОСТА ПРЕШОСКИ

 



     
 
   
     
      
   
Член на СДСМ Родена 1950 година во Крушево, РМ. Влав. Има високо образование. Професор по математика во ДСУ "Наум Наумовски Борче", Крушево. Од 1996-1999, директор на истото училиште. Се служи со француски, учи анмглиски јазик. Живее во Крушево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.