Pratenichki sostav
 
Пратенички состав 

КОСАНА НИКОЛИЌ-МАЗНЕВА

 

 

  
 


     
 
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 11.8.1972 година во Скопје. Србинка. Дипломирала на Природно-математички факултет.   
   
Активности во Собранието

 • Комисија за уставни прашања, заменик-член
 • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
 • Комисија за култура, заменик-член
 • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-претседател
 • Комисија за прашања на изборите и именувањата, член
 • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, член

   
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.