Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

КИРО ДОЈЧИНОВСКИ

      
 
   
     
      
   
Член на СДСМ. Роден 1937 година. Македонец . Доктор на науки. Работел во повеќе културно-научни институции. Бил директор на Државниот Архив на Македонија. Добро знае руски, се служи со францускиот јазик. Живее во Скопје.Велес.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.