Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

КАТЕРИНА ДИМЕСКА

 


  
 


     
 
   
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 11.5.1963 година во с. Кокре. Македонка. Дипломиран градежен инженер.   
   
Активности во Собранието

  • Комитет за односи меѓу заедниците, член
  • Законодавно-правна комисија, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, член

Координатор на Клубот на пратенички.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.