Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

КАМЕ ПЕТРОВ

 

 

 


 

Член на СДСМ Роден 1950 година во Велес, Р.М. Македонец. Има високо образование. Работел како директор на Хидросистемот "Лисиче", Велес и како адвокат. Се служи со францускиот јазик. Живее во Велес.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.