Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 
 

                                                  ЈУЛИЈЕТА МАРКУ 
  
 


     
 
   
  

Член на ДУИ.Родена на 10.09.1969 година во Дебар. Албанка. Дипломиран економист. 
      
Активности во Собранието

  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, заменик член
  • Комисија за уставни прашања, заменик член
  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција, член

 

 


 


 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.