Pratenichki sostav
 
Пратенички составЈОРДАН МИХАЈЛОВСКИ     

 

 

 

 

 

Член на СДСМ Роден 1948 година во Сараево, БиХ. Македонец. Дипломиран професор по филозофија. Работел како директор на домот на култура во Крива Паланка (1980-2000 г.); основач и раководител на Меѓународната ликовна колонија "Св. Јоаким Осмовски" (1987-2002). Се служи со англиски јазик. Живее во Крива Паланка.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.