Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
  

ЈАНАЌЕ ВИТАНОВСКИ 

 

 


   

Член на СДСМ Роден 1955 година во Скопје, РМ. Македонец. Има високо образование. 1984-1986, секретар во А.Д. фабрика за градежни материјали; 1986-1990, секретар на Извршен совет - Неготино; 1991-2002, секретар на " Здружение на возачИ", Неготино. Живее во Неготино.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.