Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ЈАГОТКА ИВАНОВСКА 

 

 


 

     
 
   
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 18.6.1966 година во Велес. Македонка. Дипломиран правник.      
   
   
Активности во Собранието 

  • Комисија за уставни прашања, член
  • Законодавно-правна комисија, член 
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-член 
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, заменик-член 
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република, член 
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија, член

     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.