Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


    

ИВИЦА ГЕОРГИЕВСКИ

 

 

 

 


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Македонец. Дипломиран економист. Директор на агенцијата за млади и спорт во периодот 2006-2008 година.   
   
Активности во Собранието

  • Комисија за финансирање и буџет, член
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Комисија за образование, наука и спорт, член
  • Комисија за култура, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија, претседател

     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.