Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ГОРАН МИСОВСКИ

 


  
 


     
 
   
Член на НСДП. Роден на 15 април 1965 година во Скопје. Македонец. Економист.   
   
Активности во Собранието

  • Совет на Собранискиот канал, член
  • Комисија за одбрана и безбедност, член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик член
  • Комисија за економски прашања, заменик член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Интерпарламентарната унија, член 
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина, член 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.