Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ГОРАН ЃУРОВСКИ

 


 
  
 


     
 
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 18.11.1978 година во Скопје. Македонец. Дипломиран земјоделски инженер.   
   
Активности во Собранието

  • Комисија за одбрана и безбедност, член
  • Комисија за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член  
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Средниот Исток, член

     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.