Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


    
  
ФЛОРА КАДРИУ 
 

 

 

 
 Родена на 30 јуни 1966 година во Скопје. Албанка. Има високо образование. Актер. Магистер  по јавна администрација.       
    
Активности во Собранието

 • Национален совет за евроинтеграции, член
 • Комисија за здравство, заменик претседател
 • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик член
 • Законодавно-правна комисија, заменик член
 • Комисија за надворешна политика, член
 • Комисија за европски прашања, член
 • Комисија за образование, наука и спорт, заменик член
 • Комисија за култура, член
 • Комисија за локална самоуправа, член
 • Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарното Собрание на Советот на Европа, заменик член
 • Делегација на Собранието на Република Македонија во Интерпарламентарната унија, член 
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, член

Претставник од пратеничката група на НД во Претседателството на Клубот на пратенички.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.