Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ФАТМИР АСАНИ
 


     Член на ДПА. Роден 1954 година во с. Слупчане- Липково, Р. Македонија. Албанец. Специјалист по општа медицина. Работел во приватна здравствена организација "Медикус". Се служи со француски јазик. Живее во с. Слупчане- Липково.


  

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.