Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
  

ЕМИЛИЈА КОСТАДИНОВА 

 

    
Член на СДСМ. Родена 1951 во Струмица, РМ. Македонка. Има високо образование. Работела од 1978 г. до 1979 г. како референт по план, анализаи внатрешна контрола во ТП Илинден, Виница. Од 1980-1992 г. како раководител на финасиско-сметководскиот сектор во истото претпријатие, од 1993-1999 г раководител на финансиско-сметководскиот сектор во Плачковица Виница, од 1999 г. како рефернет по план и анализа во ЈП Македонски Шуми, од 1994 -1998 како стечаен управник во ПОС Бел камен, Виница. Добро зборува Англиски. Живее во Виница.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.