Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
  

ЏЕЗАИР ШАЌИРИ

 

 


   
Член на НДП. Роден 1965 г. во Танушевци, РМ. Албанец. Има средно образование. Добро зборува француски, англиски и германски јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.