Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ДРАГАН ЃОРЃИЕВ

 

 

 


 

Член на СДСМ Роден 1968 година во Ново Село, РМ. Македонец. Дипломиран Електро инженер. Сопственик на приватна фирма МАСТЕР -ДООЕЛ. Се служи со француски, учи англиски јазик. Живее во Ново Село.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.