Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ЦВЕТЛЕ ЈАНЕСКА

 

 

 

 

Член на СДСМ Родена 1947 година во с. Октиси, Струга, РМ. Македонка. Има високо образование. Работела во Дистрибуција, Струга, како раководител на план, развој, инвестиции и техничка документација. Се служи со француски јазик. Живее во Струга.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.