Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
  

ЦВЕТАНКА ГАШОСКА 

 

 


   
Член на СДСМ Роден 1950 година во Охрид, РМ. Македонка. Има високо образование, доктор по медицина. 20 години работела во општа служба во Медицинскиот центар - Охрид и 7 години во приватна - сопствена ординација. Се служи со англиски јазик. Живее во Охрид.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.