Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ЦЕНА МАТЕВСКА

 


  
 


     
 
   
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 9.3.1977 година во Битола. Македонка. Завршила Факултет за учители и воспитувачи, дипломиран учител.    
   
Активности во Собранието

  • Комисија за надворешна политика, заменик-член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член
  • Комисија за култура, член
  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, член

     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.