Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
  

БЛАГОРОДНА МИНГОВА КРЕПИЕВА 

 

 


   

Член на СДСМ. Родена 1950 г. во Скопје, РМ. Македонка. Инженер-технолог. Од 1974-1978 г., работела како секретар на претседателството на ГКССММ-Скопје, од 1992-2000 во претставништво на Шемоимпекс С.П.Ц. Милано, Италија, а од 2000 г. во А.Д. И- трејд доо, Скопје. Добро зборува англиски, а се служи со грчки јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.