Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

БЛАГОЈА ГЕШОСКИ

 

 
  
 


     
 
   
Член на СДСМ. Роден 1972 г. во Прилеп, РМ. Македонец. Има високо образование. Работел во приватна фирма. Учи англиски јазик. Живее во Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.