Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


     
  

БЛАГОЈ ГОЛОМЕОВ 

 

 


   
Член на ЛДП. Роден 1957 г. во Штип, РМ. Македонец. Доктор по технички науки. Работел како раководител на производство во рудникот Бучим, Радовиш, како соработник во рударскиот институт, Скопје, од 1987 вработен во Рударско-геолошкиот факултет во Штип, прво како асистент, од 1997 доцент а од 2002 вонреден професор на катедрата за минерална технологија. Добро зборува англиски, а се служи со рускиот јазик. Живее во Штип

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.