Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

АВДИЈА ПЕПИЌ

 


  
 


     
 
   
Член на СДАМ. Роден на 27.11.1961 година во Скопје. Бошњак. Дипломиран економист.   
   
Активности во Собранието

 • Комитет за односи меѓу заедниците, член
 • Совет на Собранискиот канал, член
 • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, член
 • Комисија за надворешна политика, заменик-член
 • Комисија за култура, заменик-член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Турција, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член
   


    
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.