Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


     
  

АНГЕЛКА ПЕЕВА-ЛАУРЕНЧИЌ

 

 


   
Член на ЛДП. Родена 1969 г. во Штип, РМ. Македонка. Има високо образование. Имала професионален ангажман во делот на промоцијата, односите со јавноста и маркетингот во агенцијата Идеа плус ДДБ. Добро зборува англиски. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.