Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

АНГЕЛ ДИМИТРОВ

 


  
 


     
 
   
Член на СДСМ. Роден 1960 г. во Св. Николе, РМ. Македонец. Има завршено Економски факултет. Работел како финансиски директор во АД “Мода” Св. Николе и како извршен директор во истото претпријатие. Добро зборува руски, се служи со германскиот, а учи англиски јазик. Живее во Св. Николе.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.