Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


        

                                                     АНЕТА СТЕФАНОВСКА

 


Член на ВМРО - ДПМНЕ. Родена на 29.9.1959 година во Битола. Македонка. Дипломиран правник со правосуден испит и магистер по библиотекарство.       
    
Активности во Собранието

  • Комитет за односи меѓу заедниците, член
  • Законодавно-правна комисија, член
  • Комисија за култура, заменик-член
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Романија, член

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.