Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

АБЕДИН ЗУМБЕРИ

 


  
 


     
 

 Роден на 28.04.1963 година во Склупчане. Албанец. Завршил факултет за физичка култура.   
   
Активности во Собранието

  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Србија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска, член
     
     
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.