СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

 

 

 

BILJAL KASAMI  

 

Member of BESA. Born on 31.7.1975 in Tetovo. Albanian. PhD in Economics, Faculty of Economy “Ss. Cyril and Methodius” University Skopje.

 

E- mail: b.kasami@sobranie.mk 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.