Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Анкетна комисија за утврдување на околностите за загинувањето на претседателот на Република Македонија Борис Трајковски
 
Членови:  ИЛИЈА ДИМОВСКИ
                   ЗОРАН ПЕТРЕСКИ
                   АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ
                   ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ
                   НИКОЛА ЌУРКЧИЕВ
                   ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ
                   НАЗИФ БУШИ
                   САДИЈЕ ИЛЈАЗИ

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.