Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Анкетна комисија за скандалот со фабриката за фалсификување на лични карти, пасоши, афери и други документи

 

Претседател: Илија Димовски
Потпретседател: Љупчо Димовски

Членови:

1. Трајчо Димков 
2. Благоја Деспотовски
3. Лилјана Кузмановска
4. Благица Ласовска
5. Андон Чибишев
6. Драган Данев
7. Талат Џафери
8. Ејуп Рустеми
9. 
10. 
11. 
12. 
13. Газменд Алији
14. Солза Грчева
 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.