Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Анкетна комисија за настаните во Собранието на Република Македонија случени на 1 јули 2010 година

Претседател: ХАЈРУЛА МИСИНИ

          Членови: ИЛИЈА ДИМОВСКИ
                            БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ
                            МЕНДЕ ДИНЕВСКИ
                            СОЊА МИРАКОВСКА

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.