Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

ЗИАДИН СЕЛА


Член на Алијанса за Албанците. Роден на 1.11.1972 во с. Ливада, Струга. Албанец. Специјалист интернист, Медицински факултет.


Активности во Собранието:

  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија, член
E-пошта: z.sela@sobranie.mk
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.