Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

АТНАН НЕЗИРИ


Член на Алијанса за Албанците. Роден на 20.12.1964 во Мала Речица. Албанец. Економски факултет.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на балтичките земји Република Естонија, Република Латвија и Република Литванија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Ирска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентите на земјите од Латинска Америка и од Карибите, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, член

Е-пошта: A.Neziri@sobranie.mk
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.