Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

ZIADIN SELA

 

 

Anëtar i Aleancës për Shqiptarët. Ka lindur më 1.11.1972 në f. Livadhi, Strugë. Shqiptar. Specialist internist, Fakulteti i Mjekësisë.


Aktivitetet në Kuvend:

  •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së  Belgjikës, kryetar
  • Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Japonisë, anëtar
  • Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut, anëtar
  • Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë, anëtar

E-posta: z.sela@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.