Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

 

 

SURIJA RASHIDI

Anëtar i Aleancës për Shqiptarët. Ka lindur më 17.4.1965 në f.Radolishtë, Strugë. Shqiptar. Inxhinier i makinerisë i diplomuar, Fakulteti i Makinerisë, Universiteti i Prishtinës. 

 Aktivitetet në Kuvend:

 • Komiteti për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, anëtar
 • Këshilli Nacional për Evrointegrime, anëtar
 • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar
 • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe të Emërimeve, anëtar
 • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar
 • Komisioni për Kulturë, anëtar
 • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar
 •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Gjeorgjisë, anëtar
 •   Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Shtetit të Izraelit, anëtar
 •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë, anëtar
 •   Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me  Kongresin e SHBA-së, anëtar
 •   Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Hungarisë, anëtar
 •  Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentin e Republikës së Finlandës, anëtar

e-posta: S.Rasidi@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.